Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

AK Partili başkanlar Ankara'dan istediklerini alarak döndü

AK Partili başkanlar Ankara

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Türkiye Büyük Millet Meclisinde AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu'nu ziyaret etti.

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Türkiye Büyük Millet Meclisinde AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu’nu ziyaret etti.
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy’un, Milletvekili Aydınlıoğlu’na yaptığı ziyarette Kepsut ve Dursunbey İlçelerinin belediye başkanları da eşlik etti.
Aydınlıoğlu, kendisini ziyaret eden belediye başkanlarına hitaben yaptığı konuşmada, Gençlik ve Spor Bakanı ile görüşerek Spor Toto kanalıyla Dursunbey stadı için 1 milyon lira ödenek çıktığının müjdesini verdi. 

Turizm ve Kültür Bakanlığı ile de görüştüğünü belirten Aydınlıoğlu, Dursunbey ilçesi Çevre ve Rekreasyon projesi için ilk etapta 300 bin lira ödenek ayrıldığını söyledi.
Aydınlıoğlu, Kepsut İlçesi için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ile görüşerek bakanlık kanalıyla Kepsut ilçesine yurt yapımının programa alındığını bildirdi.
Marmara Adası için ise Gençlik ve Spor Bakanı ile görüştüğünü kaydeden Aydınlıoğlu, bakandan suni çim saha yapımı için sözü aldığını aktardı.



  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli